Friday, November 30, 2012

Ayat Paling Menyampah Kat Laman Sosial Hari Ini

Assalamualaikum ..

Biase lahh bila angin senggugut vs period datang bulan jatuh ke riba datang menyerang .. aku memang blurrrr tataw nak update blog tajuk apa so tibe tibe petang nie aku nak merepek meroyan pasal benda nie .. alaa tuh kat tajuk tuh .. yaa kau kenalah paham dulu tajuk berkenaan sebab aku nak cakap pasal benda nie laa..kau mesti tahu kan ? erk , apa yang aku cakap nie ..

Benda nie aku perasan lama dah ermm kau tahu kan budak budak zaman sekarang nie memang suka pakai rempitzz words kan .. euwww cam hape lagi la kau pakai ayat camtuh .. tambah tambah kau buat kat abam abam hensem kat twitter la fesbuk la..ihhhh geli tahu aku dengan korang nie .. geli buerrkkkkkkkkk .. ingat aku tak tahu ke kat account pompuan kau cakap biase jer siap melazer lagi .. tapi kat account jantan kau buat rempitzz words menyampah bagai nak rak biar budak laki tuh pandang kau kan ? # cepatlah terase .

1 ) Rempitzz Wordssss

''Haii , tittew bawu bawlek dariw pavii ,, tittew tengokk adeww owangg pompuann teuww diew bogel lhaa dewpan pavii .. hikhikhik takk maluw btuwl laa .. hewhewhewhewhew..''

''ehh ehh kittew tengahh lepawk mcd nieww .. cedapp owhh mkan prosperetieww burgerw pluss peluk peluk nan pakwe kittew encemm macam kim hyun jungg..''sambil tempek gambar yang yoseob .. bengong tak bengong !

''ehh awak nieww encemw law macamw abamw ronaldo taff taff .. hikhihhikhik ..sukew la sukew !!''sambil taruk love besar besar . #buekkk!

Yang kat bawah nie aku jumpa kat fesbuk baru jer tadi..hakhak sengal !
Senah Montana Bukan Nama Sebenar
‎*mesej ayah* "AyaH aT n3w??? MuCK suw0h aYah al!k skUnk ..." *ayah reply* "Weh babi tulis la elok elok. Penat aku hantar hang pegi sekolah!"

#CopyPaste
Unlike ·  · 17 minutes ago · 
  • You, Britney Spears and 7438523932349 like this.


2 ) Singkatan Perkataan Yang Hot Masa Kini

#Jealous - Jelly
apa jaoh bebenor jeles ngan jelly tuh ??

#Laptop - Lappy
lampin ek ?? lololololololol ~

#Relationship - Relay
bertelur sekali lagi ? inilah yang dikatakan bangang .. bhahaha ~

Adess kebingungan apakah ini ? memang pandai btol rakyat malaysia nie singkatkan perkataan omputih .. nie la orang kata generasi gemilang dan terbilang .. dan yaa mesti kau tertanya tanya kan mana pergi cemerlang tuh .. cemerlang tuh bangsa omputih tarik dulu sebab diorang cemerlang dalam meringkaskan ayat bukan perkataan seperti bangsa kita .. sebagai contoh omputih cemerlang dalam meringkaskan got to go kepada gtg , on the phone kepada otp , on the way kepada otw .. tak ke cemerlang tuh ? tetapi bangsa kita terlebih gemilang dan terbilang nye telah menukarkan perkataan seperti jealous , laptop , relationship kepada jelly , lappy dan relay ... hmm terpikir gak kekadang kalau berak jadi berry ek ? bhahahahaha ..

k bye !


wasiat melayu terakhir : nahh aku tempek gambar si gedik Nur Feetri untuk tontonan umum sekalian !


2 comments:

Saudari Hani said...

pempuan dalam gambar tuh sapa ? ko amek mana ? haha ! sengal!

namaku afiq said...

@Hani
aku google2 ja pic minah nie . trending dulu kat twitter . harharhar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...