Saturday, November 17, 2012

Esok Israel Nak Bagi Burger Free Kat McD .. Jum Serbu Cangak Apa Lagi !!

Assalamualaikum .. 


hohh burger PREE ?? nanak nanak !!

Tadi waktu aku jalan-jalan di wall facebook dengan anginnya yang sepoi-sepoi bahasa bersama bayu amboi ayat nyepun hakhak .. waktu aku sedang berjalan kat dinding tersebut aku terjumpa satu post yang mengatakan esok Israel fuck .. di ulang dengan capslock ISRAEL FUCK nak bagi burger secara percuma di setiap restoran-restoran McD di seluruh cawangan Malaysia dengan harapan nak menghasut rakyat Malaysia pergi beramai-ramai berduyun-duyun bawak lah sekali cucu cicit keparat untuk melaburkan duit di McD .. wtf ? asal kau buat macam tuh hah israel bongok ? negara kau dah tadi duit ke bodoh sampai kau kebulur sangat duit rakyat Malaysia nie ? Pegi la mintak duit kat Obama ka Soekarno ka .. ehh Soekarno mati dah kan ? haha lantak laa asalkan aku bahagia ..

Kau semua boleh tengok kan kat wall facebook penuh dengan berita yang sedih lagi sadis tentang Gaza kan ?so tetibe ada berita cakap Israel nak bagi burger free sebab nak beli peluru nak tembak Gaza .. ahh persetann suma itu ? kejadah laa banyak kau punya sponsored nohh nak bagi free kat rakyat Malaysia semata-mata nak amik hati kami ? hell la bodoh israel .. asal kau x sponsored kat Korea ke hape ke .. kau takut kan sebab diorang pown protes dengan 'kejinakan' kau terhadap rakyat Palestin kan ? kau takut Korea serang negara kau la kan sebab kau ingat ala Malaysia kecik je pown setakat kapal selam sebijik ketot tuh nak kecut apa kan .. nie Korea kau kecut la kan sebab diorang pown kuasa besar gak kat dunia nie .. sekali antar perisik baru kau tahu israel bengap ! 


Gabriella Montez
ISRAEL cuba mempengaruhi RAKYAT MALAYSIA dengan memberikan burger percuma di MCDONALD esok.
Jangan terperangkap! Israel nk ambil Hati orang malaysia! MOHON SEBARKAN untuk Selamat kan Gaza! Selamat kan kanak2 yang dibunuh Oleh Israel !

#kalu ley.. tayah makan dah la mcd tuh :3
tp dap pulak =='
hehe -_-
Like · 




Hohh burger free tuh sape tanak .. jum serbu McD !! cehh kalau betul aku nak pegi sebab burger free kan sape tanak bodohh gak .. kalau salah pown aku nak pegi makan .. salah ke ? bukan aku nak niat nak pegi tolong israel jahanam tuh .. niat aku nak makan jer pown kan .. dekat umah kau xder kedai makan ke sebok ahh nak tunjuk budak bandar pegi McD pehal .. pirahhhh kau buat ayat over kebenda la xnak pegi McD sebab boikot .. contoh macam nie la kalau kau keluar orang mesti cakap ..

pasangan kapel

mamat : ehh awak jum kita gi makan lapar la asyik lari ku ku ku ku punya cinta ahh ..
minah : haah la awak jum makan .. tapi nak makan kat mana ?
mamat : McD jum saye dengar ader burger free .. syok syokk .. 
minah : eeee .. tanak la saye .. saye nie geng boikot israel okeyhh ..
mamat : okay la for u whatever i will follow .. jum gi makan kat warung Pak Samad laa ek ..

haha wakluuu la .. kau sanggup ke keluar rumah nak beli barang siap bawak list barangan boikot israel .. cehh sanggup ke selama-lamanya nak boikot barangan diorang .. hehh aku tak sanggup .. ala kau waktu saat-saat klimaks macam nie la nak boikot la hape la .. last-last nanti tengok kau telan coca-cola jugak .. last - last tengok kau lahap McD jugak .. last - last tengok kau mati la bodohh lemak arr nak lebih .. 

so conclusion nye rakyat Malaysia kebanyakan nye hipokrit tahap maksima la tapi kalau ada yang boikot betul-betul tuh aku tabik ahh weyh .. banyak jer sebokk membuang tenaga post kat facebook belia benci israel la hape la .. last-last benda nie tak ke mane jugak .. contoh laa contoh .tengok-tengok nanti kalau israel serang negara kita , kau ke nak duduk barisan hadapan pegang machine-gun ke bazooka ke hadap tentera israel nie .. x kan .. kau kecut telur sebelah lari masuk jamban kan .. last-last mati camtuh jer .. ciss geli aku tengok orang macam kau tahu .. geli .. bwuekk XP .. #silalah terase

mcd bagi berger free pada 19/11/2012 klik sini

harap maklum .. k bye !


wasiat melayu terakhir : tahu dah kau nak tanya apa .. alhamdulillah hari nie aku sihat ..

2 comments:

AkuLah ! said...

*speechless*

Zack Kool said...

kite ni kalau dengar free memang takleh tahan..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...