Saturday, December 22, 2012

Sila Patuhi Etika Pemanduan | Pesanan Khidmat Masyarakat :)

Assalamualaikum ..

Cilakak skema nak mampuihhh title entry aku kali nie weh ! hahak buka ape pown saje jer sebab tadi ada kejadian yang tak berapa nak menjadi waktu aku pegi amik abang aku kat jeti langkawi . huehuehue XD takder la citer dia camnie ..

Huihh mane ahh abang aku nie lambat siut . nie mesti jalan tergedek gedek nie lenguh kaki lagi banjir ketiak aku menunggu . dah la manusia manusia ramai dan giler . err =='' tapi kan tapi kan aku bukan jenis yang macam usha orang tuh pastuh judge yang '' hmm dia nie mesti bla bla bla bla dan bla bla bla . '' sori aku bukan judger okayy . waktu aku tengah sedap menyedut slurpee 7eleven yang hanya rm 2.40 kowt pastuh abang aku muncul . aikk , adakah dia sudah mengembang atau aku yang mengecil ? ke aku yang gedik nie weh . wakaka XD

Pastuh kan pastuh kan , waktu abang aku tengah masukkan beg dia dalam but keta tuh , ayah aku pegi reverse keta . hahak ayah aku ingat sume dah masuk keta senyap senyap padahal dia tak perasan yang abang aku still kat luar belakang keta . waktu ayah aku nak terlanggar abang aku tuh  ..

aku macam ,



abang aku macam ,



bapak aku pulak macam ,



pastuh adik aku lambat sikit , dia macam ,



over je lebih padahal tak terlanggar pown . wakaka XD aku lantak rekah gelak dalam keta sampai KFC . so , kat sini aku nak pesan kepada pemandu sume . silalah patuhi apa yang telah anda pelajari semasa mengambil lesen P suatu ketika dahulu . dan jangan lupa sila pastikan sume manusia telah masuk sebelum ada menekan pedal minyak kereta anda . woahh muntah sebaldi aku buat ayat nie kau tahu ?

k bye !

wasiat melayu terakhir : malam nie aku gheja melantak weh . yess 'fat' here i come !

Friday, December 21, 2012

Aku Di-Tagged OMG OMG ! Hahak XD

Assalamualaikum ..


Oleh kerana aku di-tagged secara terang-terangan di facebook oleh kawan aku si Arny comei comei gebu gebu itu . so aku pown nak try la buat fakta fakta tentang diri aku walaupun aku dah buat dah entri pasai tuh sebelum nie . tapi kan tapi kan , fakta aku buat tuh sikit jea . kali nie aku kena buat sampai 25 fakta . wtf ? cilake penat jer la jari aku nie nak menaip malam nie . huehuehue tapi aku nak buat jugak . hee XD

"Once you've been tagged, you're supposed to write a note, with 25 random things, facts, habits or goals about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You've to tag the person who tagged you. If i tag you, it's because I wanna know more about you.
Your cooperation is highly appreciated."

hihh sila paham nota di atas . # ayat PMR aku . buekk XP tanpa aku menyepahkan masa lagi . meh aku nak buat 25 facts fakta tentang aku naa .

1 . aku online pakai notebook 1 malaysia nie .

2. aku ada kawan kawan yang ohsemm .

3 . weh aku suka kristen stewart . kau jangan kutuk dia plak !

4 . weh enset aku baru lepas topup . yess nak bergayut sampai lebam XD

5 . esok abang aku balik , aku nak joli duit dia sampai habes ahh . wkwkwkwk >.<

6 . aku ada kawan muke dia macam mr .bean hahak lawak kan . kan .

7 . aku rasa aku suke CRUSH aku . # cehh rajin pulak aku nak ber-capslock !

8 . aku kenyang nie .

9 . aku suke vitagen yang kaler purple tuh . dap dap XP

10 . aku tengah tengok maharaja lawak mega nie .

11 . start dari form 3 baru aku gedik nak berfesyen . buleh kan ?

12 . aku nak masuk form 4 dah tapi aku tetap muda dan comel XD *muntah hijau*

13 . aku tak kesah kalau bersendirian .

14 . bila nak habis nie ?

15 . aku suke kristen stewart tau !

16 . kau sakai .

17 . weh aku suke tengok citer twilight .

18 . waktu aku tengah tengok movie jangan gedik nak cakap dengan aku satgi lempang kang . huehuehue XD

19 . aku rasa ada orang nak bagi aku hadiah la :P

20 . yess nak habeh dah !

21 . weh jozan best pulak malam nie ! wakaka tertendang tendang notebook nie aku gelak . 

22 . aku suke kristen stewart lorh .

23 . aku rasa kawan aku sorang nie majok ngan aku kodd . cehh kesah pulak aku .

24 . aku nak kasut converse la weh !

25 . yeay habeh dah ! i love kristen stewart <3

lepas tuh dia kata suh tag 25 bloggers yang letop letop laks . kat mana nak cari yang letop macam baby AA nie ? wakaka XD haih macam biasa lah -

hinata wengg
bro faiz
farah khairil
acu
adib as
kyrah rosly
saudari hani tak kesah la ko dah kena tagged , aku nak tag kau gak ! muehehe .
missworld
hotmasakini
apiz marc
muhammadshahril
arny saje ahh aku gedik nak tagged kau lagi sekali .
chot
mimey saje aku nak tagged lagi sekali . anak dara takleh malas malas XD

woah lemak ahh nak banyak banyak . sikit cukup nie pown tak tentu diorang nak rajin macam aku haa . wakaka . sila baca dengan berhati-hati .

k bye !

wasiat melayu terakhir : cehh rajin pulak aku nak buat kebenda sume nie . hihh jangan tanye kenape .

Thursday, December 20, 2012

Fakta Tentang Diri Aku | Korang ?

Assalamualaikum ..

1 . bila aku balik dari sekolah tengahari berdestinasikan dewan makan
ala kau tahu kan , kalau duduk asrama nie , waktu balik sekolah la waktu paling mencabar budak budak asrama especially junior . huhh mahu tak nye , sume pakat lapar then mesti nak berebut punye bila kat dewan makan . yang senior mesti buat otai ahh tolak tolak sume pastuh suruh junior ambik kan nasik . hmm hell ya , biase ahh kat asrama la buleh tahu apakah maksud sebenar yang tua di hormati , yang muda di sayangi . puihhh muntah sebaldi XD ehh kejap next year aku pon merangkap senior la kan ? yess2 hahak . hey aku tak main eh buli buli nie . rasa macam sakai jer . tapi kan tapi kan ,

aku bila balik dari sekolah nak pegi dewan makan mesti aku macam nie dengan kawan kawan aku , 


2. bila ada pompuan gedik gedik datang menyundalkan diri dekat kawan kawan aku 
ehh aku taktau apa maksud sundal tuh , kau tahu tak ? lantak ahh tapi aku rasa macam sesuai sangatlah aku taruk sundal tuh seketul kat situ . okayy lah tuh . ramai minah minah sekolah aku suka mem-bitch-kan diri kat mamat mamat sekolah aku . heyy aku bukan jenis kutuk batch sendiri okeng XD haritu adala sorang minah nie , upper form datang gedik gedik bagi hadiah jadah hape ntah kat kawan aku sorang . cehh meroyan giler nyampah siot aku tengok . geli tahu buekkk !

aku tengok jer minah tuh macam ,


3 . bila aku nampak apa apa benda yang kiut miut lagi comel :3
benda yang aku cakap comel nie termasuklah segala jenis teddy teddy bear , haiwan seperti kucing , arnab , alpaca , hamster dan seangkatannya , manusia yang kiut miut , ala macam baby baby ke dan sewaktu dengannya . yapp aku memang orang yang jenis tak buleh tengok benda yang kecik kecik comel comel nie . kalau tak mesti aku nak peganglah , nak main la hape la .

tak pown aku mesti akan ,


4 . bila aku dapat tahu orang yang aku benci jatuh tangga kat sekolah

aku macam ,


'' I'm gojes ! ''

buekk XD jantan gojes kew ? hikhikhik . haa tengok pondan sekejap . tapi honestly , begitulah perasaan aku kalau dapat berita yang buruk tentang manusia yang aku tak suka . haa kejam ek ? kau sanggup ke kalau tiap tiap hari nak kena kutuk hina keji ngan manusia manusia itu . heyy itu buli psikologi okeng . tak kesah la kau senior ke aku junior ke . hak tetap hak ! wakaka XD

6 . bila ada kawan aku cakap hal hal tentang CRUSH aku . # ahh rajin pulak aku capslock bagai


k bye !

wasiat melayu terakhir : cehh cilakak banyak giler tumblr. kristen stewart aku . hey jangan tanya kenapa sebab aku memang minat dia okayhh !

Wednesday, December 19, 2012

Aku 8A | Okay Tak Korang ?

Assalamualaikum ..

Ahh bongok tak rase bongkak ke title entri aku kali nieh ? ahh perlu ke tuh ? i mean , kalau nak dapat something that can be proud of , memang perlu ke nak berjanji beli itu la ini la . hey , semak okayy . haish , aku tak kesah pown mende mende tuh . bukan penting sangat pown . macam ahh kau kaya sangat sampai dapat 8A balasan dia DSLR sebijik , fixie sebuah , blackberry seketul and so on . ramai kawan kawan aku macam tuh . cakap parents janji kalau dapat straight A's PMR , nanti parents belikan ape jer , cakap je nak hape . kalau cakap mintak nak kawen gena ? hahak .

Dah ahh sikit sikit aku meroyan . well yeah , aku dapat straight A's PMR . hurmm alhamdulillah lah . well tak mintak apa apa pown kat parents . perlu ke ? bagi aku tak . i don't mind being alone . lagi suka ade ahh . waktu pegi amik result tuh memang tak rase ape2 dah . senses nie macam takder je . waktu ustazah aku hulur tuh , macam macam dia tanye yuran bayar belom ? buku teks ade yng rosak tak bayar lagi tak ? ahh mende la ustazah aku nie yang pegi gulung slip tuh pehal ? renyuk ahh . demm ==''

but then i just like ,


'' Just gimme the result ! ''

waktu tengok slip tuh , aku macam 


'' What ?! This is perfect ! ''

Dapat jer slip tuh terus aku gi kat bapak aku suruh masuk dalam . wakaka XD happy jer terlompat kat luar macam orang gila . harharhar . parents budak budak lain sume gelak jer kat aku . haha . pastuh kan pastuh kan aku masuk duduk lam dewan saje ahh gedik tengok kawan kawan aku yang lain . hurmm ok diorang tak nangis pown walaupown tak dapat 8A . tabah . pastuh ada sorang kawan aku panggil aku , shrup bukan nama sebenar , ajak ber-candid gedik gedik ramai ramai dalam hall . cehh segan ahh ramai orang kodd . pastuh kan pastuh kan Taylor Lautner datang kat aku , dia tanya dapat bape , aku cakap ahh straight A . pastuh aku tanya result dia , dia peluk aku kuat kuat kat tengah hall tuh sambil bisik kat telinga aku , '' sama lah aku pown 8A gak '' . heleh heleh gedik ahh kau nak peluk aku bagai . rindu ahh tuh . buekkkk muntah hijau XP

Lepas snap snap gambar tuh aku sembang sembang kejap ngan kawan then aku balek . ahh nak gi kangar pulak bapak aku nie ajak beli kasut la sangkar burung la hape la . lepas penat penat shopping tuh terus balik . yeay yeay buleh tido ! XD

oh yea nie gambar result aku . kalau tak jelas lantak ahh !

aku lapik ngan buku galaxie aku yang baru . hee XD
aku yang tengah tuh XD

wasiat melayu terakhir : ahh cilakak mengantuk betol . malam nie baru buleh tido lena . wakaka XD # eh aku tak semayang isyak lagi . hee :3

Kau Tahu Tak Dress Kristen Stewart Yang Jarang Nampak Dalam Tuh ?

Assalamualaikum ..


Ala haa dress nie yang ade gossip gossip liar cakap ''apa ahh kristen stewart nie , pakai dress macam tak pakai dress . baik tak payah pakai jer''. hihh kau sape nak judge judge kristen stewart haku ? bagi aku bia la dia nak pakai dress acaner pown . hak dia bukan hak bapak mak tiri sebelah nenek moyang kau . memang lar nampak seluar dalam dia kat situ tapi dia pakai seluar dalam yang lebar kan . okayy jer pown . 

Pastuh kan pastuh kan ade pulak minah tua kerepot si Kelly Osbourne nie gedik nak komen komen pasal cara pemakaian kristen stewart waktu tuh . ade ke patut dia cakap tak sopan la menonggeng sana sini tunjuk bontot la hape la . eh habeh kalau tak tonggeng tuh waktu nak sign kat fans yang duk belakang sikit tuh acaner ? kau nak suruh dia terbang pergi situ ? kebodohan apakah ini ?


'' I'm sorry but you are a homewrecker and THAT's the dress that you choose to wear ? Standing next to your boyfriend , whom you cheated on ? The sheer shows all your insides both front and back . At least put on a slip . ''

Kalau kau tak paham sepatah haram kau tak payah hidup takpe . aku dapat benda nie pown dari Galaxie Magazine yang aku beli tadi . mula mula tuh just tengok tengok jer isi dalam . hurmm ada kristen stewart yeay nak baca ahh japgi mesti beshh . pastuh aku baca page nie dan tengok si Kelly Osbon nie cakap macam nie terus aku nak bangkang !

then aku macam ,


Ye la kau rase elok sangat ke cakap orang camtuh . diri kau pown tak betul lagi busy nak judge orang . let her be herself lar bitch ! by the way , aku suka cara dia camtuh . at least dia jadi diri dia sendiri bukan macam orang yang tak mengaku diri sendiri gheja nak mengkeji orang lain jer . aku marah nie !

dah tuh kalau macam nie macam mana pulak weh ? kau boleh terangkan tak ?

euww , badan pown takder shaped berani pakai bikini dah la muka tuh nampak tua . blah ahh kau !

Haa baru jer tadi kristen stewart call aku dan dia suruh sampaikan benda nie kat sape sape yang selalu sangat judge dia dan especially kat si kelly osbon nie . sila rujuk tumblr di bawah .



wasiat melayu terakhir : apa ? result aku ? malam nanti ahh aku update sibuk ahh kau nak tau hal rumah tangga orang . XD

Sehari Sebelum Result PMR :)

Assalamualaikum ..

6.15 pagi : bapak aku kejut , solat subuh kejap . hmm bajet nak bangun terus tapi ngantuk pulak sambung tido ahh .

9.45 pagi : cilakak awal lagi ! zzzZZzzz ..

12.15 pagi tengahari : bangun lah . adehh berat lak badan nie kejap gi ahh bangun  zzzZZzzzz ..

1.08 petang : (handphone bunyi mesej masuk) ahh bongok sape lak hantar mesej nie ? bace jap pastuh sambung tido . 

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ..

2.35 petang : (terjage) aik acaner aku buleh sampai kat pintu bilik nie ? bangun ahh mandi japgi terlepas zohor lak .

3.00 petang : solat zohor , makan pastuh cari lappy kat mane lar aku letak semalam ek ?

4.07 petang : ber-blogging ber-fesbuking ber-twittering . mane la bapak gue nie tak balik balik lagi ?

4.33 petang : yess iCarly dah start ! japgi la aku semayang asar nak tengok citer nie jap .

4.47 petang  : tengah syok tengok iCarly hujan lak . @#$% !!! damn damn !!!

5.14 petang : semayang asar pastuh tengok music factory kat astro hitz jap . cilakak asal takder lagu best best nie ?

7.25 malam : mandi pastuh semayang maghrib . bersiap nak gi pasar malam jap .

8.45 malam : dinner ahh lapar lak . ish kawan aku nie time aku nak makan la nak chat la hape la .

9.10 malam : ber-fesbuk ber-twitter dan melalak macam orang gila sebab takut akan result PMR esok . harharhar XD



10.00 malam : ber-party sorang sorang dalam bilik . japgi ahh semayang isyak awal gi .

10.45 malam : fakk mana uniform sekolah aku nie ?? esok dah la nak pakai . iron pown belom nieh !

11.30 malam : aku rasa aku kena iron uniform sekolah aku sekarang memandangkan ayah aku dah mula bising suruh tido awal padahal aku duk menggedik depan lappy nie lagi . huahuahua XD

12.15 malam pagi : fakk hari rabu dah . aku nak gi semayang isyak skang ! XD


wasiat melayu terakhir : hurmm , kau nak tahu result aku nanti ? tengok lah nanti kalau result aku baik aku update okay . kalau aku buat bodo tuh kau jangan tanya kenape . 

Monday, December 17, 2012

Hihh Aku Pelik Laa . Kau Pelik Tak ?

Assalamualaikum .. 

Ala kau tahu yang gosip gosip baru tadi pasal Shila Amzah di maki hamun dengan Sharnaaz tuh ? haa , tapi bukan pasal tuh yang aku nak cakap nie . pasal lain . ala tuh tuh , kau tahu kan joyah depan rumah aku tuh , cilakak betol ade ke patut dia naik moto langgar semut yang melintas jalan pagi tadi . sian semut tuh . aku pelik laa , kau pelik tak ? semalam aku ada pegi gunting rambut , ahh malas betol la nak kuar rumah bagai nie . setiap kali aku jumpa orang mesti diorang tanya soalan kat aku . haa sudah , nak suruh aku jadi menantu diorang laa tuh . benci ahh >.<

Tadi aku kuar gi bank-in duit kat abang aku . pastuh gerak pegi makan sekali . aduhh nie yang sadis nie , kau tahu kedai yang aku makan tuh . cilakak lama gila nak tunggu makanan sampai . kau bayangkanlah kau tunggu minuman 15 minit pastuh makanan 45 minit . fakk . babi jer kena maki dengan aku kedai tuh . menyampah siut . orang lain yang makan kat situ tuh muka pown dah out of the mood lar . sakit hati dohh .

Family Depan Meja Aku
Ramai jer aku tengok diorang datang , hushh semak ahh dah la duduk depan aku . mencik mencik . mula mula tuh sorang jer bawak kuar kamera . alah nak tunjuk ahh tuh baru beli nikon ape jadah entah . tak heran la wehh . wakaka XD pastuh suma pakat bawak kuar segala jenis kamera yang diorang ade sorang satu . pastuh aku macam 'ehh diorang nie masing masing nak menunjuk ke ?' menyampah jer aku tengok muka .sorang sorang snap sana sini . penat aku posing ala kristen stewart aku . muehehe .

Bro Bro Sebelah Kiri Meja Aku
Dari gaya percakapan diorang nie aku tengok . mende aku tengok , aku dengar la ahh bengong betol . hmm bro bro nie orang keyell kot . macam macam topik aku dengar diorang sembang dari mengumpat kawan sampai la nombor plat keta . lol . nak tergelak gak aku dengar diorang sembang sembang . alah ngumpat kawan kawan sendiri macam ahh kau elok sangat .eh hello , aku tak ngumpat kawan kawan aku okayy . aku ngumpat orang yang aku tak suka jer . ahh suke ati gue la .

Family Sebelah Kanan Aku
Yang nie yang gua pelik nie , bini dia duduk depan dia jer tapi tapi yang dia pegi tengok sebelah kanan isteri dia tuh pehal ? ok dia juling . wakaka XD woah jahat kan aku ngumpat orang kan kan . heleh heleh macam ahh kau baik sangat tak penah ngumpat orang . ingat aku tak tahu ke . kau ngumpat kawan kawan kau bagai nak rak siap nak termuntah aku dengar weh .

Family Yang Duduk Meja Hujung Sekali
Aku taktau banyak la pasal family nie tapi yang pasti bini dia tomboy . woahh dahsyat ahh laki dia sanggup kawin ngan bini . mesti di bawah ketiak isteri nie . banyak la kau kristen stewart ! tapi kan tapi kan , waktu aku usha usha tuh , bini dia tengah marah anak dia yang kecik sekali . sian oo ternangis nangis budak tuh . ganas giler aku tengok bini dia gheja nak cubit anak dia . aku macam nak jer baling batu kat bini dia tapi malas ahh aku nak cari batu bagai . harharhar . yang pelik nye laki dia buat bodo bengong jer bini dia duk hentak hentak anak dia . cilakak betol kena nasik kangkang ke hape weh . wakaka XD

wasiat melayu terakhir : bengong betol asal aku keje nak nyanyi lagu indon nie ? mak , aku tak suka indon ! XD

Sunday, December 16, 2012

Bila Aku Tak Jujur Ber-Blogging Di Sini

Assalamualaikum ..

Haa . perasan tak aku dah delete suma suma entri aku tuh . well , ada cerita di sebalik itu dan aku rasa bersalah sesangat ke aku kecut weh takut orang pangkah aku ? wakaka XD . nak dengar aku meroyan kat sini ? ahh macam lah kau nak sangat baca ape kejadah yang aku bohong kat blog aku nie kan . menyampah2 ! meh aku citer story yang pertama . alah tak payah dengar pown takpe tapi aku nak credit-kan kepada si ekabukanmakcikkau dan saudari hani sebab mungkin aku dah tersakitkan hati korang atau terkopi-paste entri korang atau menterase kan hati korang . eh hee . # rosak tatabahasa aku !


''Okayy , dengar nie . ''

Cerita Pertama - Saudari Hani

Hani , aku tau kau terase dengan entri aku pasai kapel tuh kan ? well , aku maaf sangat sangat sebab aku memang tidak bermaksud sekali nak tuju kat kau . tapi aku tuju kat orang lain . sape ? haa , rahsia ahh mana leh gitau . kalau nak tau gak nanti jumpa kat sekolah nanti kau tanya la . huhu^^ # ok aku gedik ! so hani aku atau kristen stewart nak mintak maap sangat sangat kalau aku ada buat kau sakit hati , kecil hati , terase hati dan segala macam hati , limpa lagi lah kat kau . okayy aku harap relationship kita sebagai kawan tak rosak okay . btw , aku dah delete ahh suma entri tuh . 

Cerita Kedua - ekabukanmakcikkau

Eka , walaupun kita memang tak kenal satu sama lain tapi aku anggap kau memang teramat sangat gila sempoi ahh bapak nyepun . dari gaya dan penulisan kau di blog kau tuh memang aku dah tau kau memang sempoi . yupp tanpa ragu ragu aku memang suka blog kau . dulu lar lama dah , aku ada terbace blog kau pastu aku hilang link tuh . aku lupa . aku updated la entri entri blog aku yang sama dengan blog kau . tpi honestly , aku takder la amik seketul-seketul tapi aku tetap rasa bersalah giler kat kau . ye lah mane nak tahu japgi kau bawa geng kau belasah aku camne ? haha tak ke naya jer aku . ok aku mengaku kebanyakkan cara penulisan aku pown berubah lepas baca blog . blog kau bagus ahh weh update ahh banyak banyak aku suka . hewhewhewhew . so kat sini aku sekali lagi nak mohon maaf ampun sekiranya buat kau tak puas hati ke hape ke sebab pegi sedap sedap kopi-paste entri kau kat blog aku . ye la budak baru nak naik jadi artis kan ? wakaka ok ketuk kepala haku >.< eka , aku harap kau maafkan aku dan lepas nie aku tak minum kopi dah mana mana entri kat blog orang lain . # taknak blogwalking ! XD 




So , kau kau semua harap paham biasalah bila dah takder idea nak update hape kat blog . rembat je kat entri yang best2 kat blog orang mesti kau orang penah buat kan ? kalau tak pernah pown ye ye jer . hahak . well takpe lah segala kesalahan aku amat ku kesali  . *sila bukak lagu patah seribu untuk dapatkan feeling !* btw , suke hati aku la nak taruk kristen stewart ke hape ke kat blog aku . kau orang jangan sebok k . # haa sori2 over sikit . euwww ! tapi apa yang berlaku nie sedikit sebanyak takkan mematahkan semangat aku untuk terus ber-blogging . peace !

wasiat melayu terakhir : sori yang nie jer aku takleh tarik balek . sebab aku suka . halal ahh weyh . muehehe XD

Wednesday, December 12, 2012

# Lawak 3




wasiat melayu terakhir : nanti aku pown nak buat camnie ahh . wakaka XD

Saturday, December 8, 2012

Bila Kau Dah Femes & Semua Orang Tanya Kau Macam2 Tapi Kau Buat Bangang Jer

Assalamualaikum ..

#Weyh aku skang Kristen Stewart ! adik aku yang cakap .

Best ke bila kau jadi femes di kalangan mamat mamat ensem dan minah minah bajet cun kat sekolah kau ? padahal kau tak tahu yang diorang gunakan kau untuk kepentingan diorang jer .. huhu bengap ! credit to si boyot .. wakaka .. okayy2 aduhh sekolah aku ramai giler mamat2 minah2 poyo segala nie .. adalah menjadi perkara wajib bile dah diorang nie hot kalah kim hyung jun dan yoona snsd nie kalau tak buat grup memang tak sah la weyh .. selalu jugak aku duk usha geng2 poyo nie .. kekadang selalu aku berangan macam mana la kalau aku pown salah seorang geng hot2 nie .. wakaka apa aku merapu nie ?

1 . Perasaan kau bila femes popular di sekolah dan semua orang nak gedik gedik dengan kau
cehh weyh cam bangang jer bagi aku kalau nak femes femes bagai kat sekolah . kau rasa perlu ke kau nak hot semata mata nak dapatkan perhatian orang lain . hei aku rasa tak perlulah kau nak berlagak sampai kawan kau pown kau lupa weh . nmpak sangat kau nie jenis tak leh pakai doh . dah tu mamat tuh yang dah berubah sejak sejak dia masuk geng aku benci dan tak suka , aku pown buat dunno la pastu dia gedik nak label aku cerek eh kerek lak ngan dia . fakk =='' pastuh ader pulak sorang minah nie terhegeh hegeh dalam batch aku , weyh pompuan kau nie tak cukup kasih sayang ke yang kau nak menggedik kat kawan kawan aku hah ????

2 . Bila dah jadi hotstuff , semua orang nak tangkap gambar dengan kau walaupun kau pakai baju bundle # ya Allah
derr tak rasa kesengalan ke kat statement tuh ? okayy betol la . selalu aku tengok benda nie berlaku kat event2 formal contoh macam party rumah atau majlis hari guru . eh ye ke ? ghasak aku la nak taruk hape pown kau kesah hape . sakai . memang benda wajib la kau akan snap2 gambar dengan kawan kawan kau bila ada majlis ape2 ke sebab kau dah pakai baju lawa2 kan . alasan , ''bukan selalu beb.. '' hurmm tak kesah la kau nak cakap ape pown . tapi yang pelik nye , cube kau tengok . berdasarkan eksperimen aku la kat sekolah , geng minah mesti nak tangkap gambar dengan geng mamat yang hot2 jer . yang skema diorang tak layan pun . kesian aku tengok . weyh pompuan , sedarlah kau bukan cantik sangat pown . bagi aku kalau abes cantik level korang angelina jolie pown tak lepas dohh .

3 . Bila kau jadi femes , kawan kawan yang dulu mesti kau dah tak layan sebab kau dah ada kawan baru yang se-hot dan se-femes kau
honestly aku ada kawan macam nie . dulu aku selalu gak kongsi2 citer ngan dia . pastuh lepas dia terjebak dia dengan rokok . dan ofkus dengan merokok dapat meng-femes-kan diri dengan cepat dalam tempoh 24 jam . sumpah aku tak tipu . yaa dia sekarang memang sudah melupakan kawan kawan dia yang dulu semestinya aku dan kawan kawan aku yang lain . tapi takpe aku ada ramai lagi kawan kawan yang best dan sporting dari dia . waaahh ter-emo lak aku kat sini . muehehehehe mintak maaf la kalau aku dah buat kau termuntah hijau bila kau baca entri nie . aku bukan tak sengaje tapi memang sengaje pown . huahuahua .

4 . Bila kau dah femes mesti kau jalan sambil mulut kau muncung kalah angelina jolie kan
ciss ciss cam hampeh je waktu kau jalan depan aku tuh sambil buat mulut dan men-dada depan kawan kawan aku kan .. weyh ingat orang minat sangat ke kat kau pompuan ?? aku ada kawan pompuan yang lebih cun dan hot dari kau okayy .

beliau yang dimaksudkan ialah si megan fox bukan nama sebenar yang jalannya lebih kurang macam nie


apa tuh ? itulah yang dikatakan bajet cun . menyampah kan ? tolong la cakap menyampah . muehehehe .eh pompuan , kau tahu tak kitorang tengok kau cam bangang jer okayy . tak payah nak ber-megam pox sangat laa ..

padahal aku iaitu kristen stewart cuma .... dan cakap ...

''that's what we called , BITCH !''

5 . Kau sedap melazer orang , kau tak femes ke kat sekolah ???
err . err . aku tak femes pown kat sekolah tapi setakat semua orang kenal aku jer .. sori aku dah tak minat kejar populariti di sekolah . maksud aku , kalau aku nak femes biarla aku femes macam kristen stewart .. ohh dia tersangatla ohsemm dan independent girl bagi aku .. weyh , kalau hot kat fesbuk dan trending kat twitter can go to hell lar , not my style okayy =..=


k bye !


wasiat melayu terakhir : ape adik gua nie , haritu tengok pisau cukur , harini tengok hikayat putera shazlan pulak . haish dunia dunia ==''

Thursday, December 6, 2012

Segmen : Blog Saya Tersangat Awesome

Assalamualaikum ..

Omaigodddd aku join segmen kodd .. hohh aku nie dah la baru first time join segmen hikhikhikhik cemenew niewwwww.. harap aku menang la weyh !!okayy aku taw kau nak cakap .. aku nie sape la nak menang kan .. dah la first time join segmen .. elehh bajet aku tak tahu ke kau orang perangai macam mane .. harharharharharun salim bachik ! okay kat bawah nie banner segmen , kalau kau rasa kau nak join kau segmen nie kau klik SINI .. ouh yea , apa yang aku merepek nie adalah pendahuluan harap maklum !

Pastuhh dia suruh ohsemm-kan blog sendiri .. hihihihi cmner la aku nak ohsemm-kan blog aku nie , tapi yang pasti kena puji blog sendiri .. hohoi kalau bab memuji harta bende sendiri nie sampai raye aidil fitri tahun depan pown tak habes dohh .. ahh persetan suma itu ? okayy2 aku nak mengembangkan hidung aku patplohpat inci dengan memuji blog aku sendiri .. kau bulehh la nak sediakan popcorn ke maggi ke penyumbat telinga ke air strawberi ke .. hakhakhak okay aku meroyan .. blog aku nie ohsemm sebab : -

1 . pink gituww .. woi2 jangan gedik nak label aku si Azwan Ali bapok jadian tuh lak naa ..

2 . banner aku ohsemm oo buatan aku sendiri kodd .. budak tuh aku tataw sape aku tarik je dari fesbuk ..

3 .viewers blog aku dah mencecah 800 lebih dan bagi aku itu tersangatlah ohsemm daripada blog kau takde sape nak view woih .. kahkahkahkah ..

4 . followers aku baru 55 orang tapi sepatutnya 56 orang bahlul mane ntah unfollow aku cilakak betol .. btw , bagi aku benda nie juga tesangat lah ohsemm bagi aku sebab .. sebab dia  ohsemm la kau tahu ape ..

5 . blog aku ade button 'fly up' di tepi bawah sebelah kanan dan dia tersangatlah ohsemm sebab kau tak payah susah nak tekan tepi nak atas laju2 sebab kau tekan jer button tuh dan dia akan terus naik dengan laju macam lif yang laju .. # amende aku merepek nie ?

6 . setakat sekarang takder lagi anynomous buat kimak kat blog aku macam blog2 orang lain .. bangga siut !

7 . dekat blog aku ade gambar Kristen Stewart dan ia tersangatlah ohsemm sebab tak selalu blogger ade simpan atau tempek gambar artis2 kat blog diorang .. #Kristen Stewart silalah kembang hidungmu !

8 . woihh penat ahh nak citer suma tapi apa yang pasti suma ohsemm pasal blog aku kalau tak xder la aku dilabel sebagai blogger terbaik dan tersempoi kat sekolah aku oi .. hakhakhak kaum hawa sekolah aku silalah jeles .. kuikuikuikui !

Okayy pastuh dia kata lepas cerita tentang betapa ohsemm-nya blog aku dia suh tag dua orang blogger .. hmm , nak tag sapa ek ? woi kau orang bukan stalk blog aku pown .. tapi kawan2 aku ader gak yang rajin nak khatam entri2 aku walaupun aku tak hapdate sampai sebulan .. kau orang silalah cepat terase ! wei nak aku tag hampa .. kalau hampa rasa nak join segmen nie , hampa join la tapi hampa kena la cekidaut dulu segmen nie sebab dia simple2 jer ..

1 ) Miza

k bye !


wasiat melayu terakhir : woii Miza dan Mimie kalau hampa takmau join segmen nie pown takpa aku tak paksa cerah peluang aku nak menang .. wkwkwkwkwkwk >.<

Friday, November 30, 2012

Ayat Paling Menyampah Kat Laman Sosial Hari Ini

Assalamualaikum ..

Biase lahh bila angin senggugut vs period datang bulan jatuh ke riba datang menyerang .. aku memang blurrrr tataw nak update blog tajuk apa so tibe tibe petang nie aku nak merepek meroyan pasal benda nie .. alaa tuh kat tajuk tuh .. yaa kau kenalah paham dulu tajuk berkenaan sebab aku nak cakap pasal benda nie laa..kau mesti tahu kan ? erk , apa yang aku cakap nie ..

Benda nie aku perasan lama dah ermm kau tahu kan budak budak zaman sekarang nie memang suka pakai rempitzz words kan .. euwww cam hape lagi la kau pakai ayat camtuh .. tambah tambah kau buat kat abam abam hensem kat twitter la fesbuk la..ihhhh geli tahu aku dengan korang nie .. geli buerrkkkkkkkkk .. ingat aku tak tahu ke kat account pompuan kau cakap biase jer siap melazer lagi .. tapi kat account jantan kau buat rempitzz words menyampah bagai nak rak biar budak laki tuh pandang kau kan ? # cepatlah terase .

1 ) Rempitzz Wordssss

''Haii , tittew bawu bawlek dariw pavii ,, tittew tengokk adeww owangg pompuann teuww diew bogel lhaa dewpan pavii .. hikhikhik takk maluw btuwl laa .. hewhewhewhewhew..''

''ehh ehh kittew tengahh lepawk mcd nieww .. cedapp owhh mkan prosperetieww burgerw pluss peluk peluk nan pakwe kittew encemm macam kim hyun jungg..''sambil tempek gambar yang yoseob .. bengong tak bengong !

''ehh awak nieww encemw law macamw abamw ronaldo taff taff .. hikhihhikhik ..sukew la sukew !!''sambil taruk love besar besar . #buekkk!

Yang kat bawah nie aku jumpa kat fesbuk baru jer tadi..hakhak sengal !
Senah Montana Bukan Nama Sebenar
‎*mesej ayah* "AyaH aT n3w??? MuCK suw0h aYah al!k skUnk ..." *ayah reply* "Weh babi tulis la elok elok. Penat aku hantar hang pegi sekolah!"

#CopyPaste
Unlike ·  · 17 minutes ago · 
  • You, Britney Spears and 7438523932349 like this.


2 ) Singkatan Perkataan Yang Hot Masa Kini

#Jealous - Jelly
apa jaoh bebenor jeles ngan jelly tuh ??

#Laptop - Lappy
lampin ek ?? lololololololol ~

#Relationship - Relay
bertelur sekali lagi ? inilah yang dikatakan bangang .. bhahaha ~

Adess kebingungan apakah ini ? memang pandai btol rakyat malaysia nie singkatkan perkataan omputih .. nie la orang kata generasi gemilang dan terbilang .. dan yaa mesti kau tertanya tanya kan mana pergi cemerlang tuh .. cemerlang tuh bangsa omputih tarik dulu sebab diorang cemerlang dalam meringkaskan ayat bukan perkataan seperti bangsa kita .. sebagai contoh omputih cemerlang dalam meringkaskan got to go kepada gtg , on the phone kepada otp , on the way kepada otw .. tak ke cemerlang tuh ? tetapi bangsa kita terlebih gemilang dan terbilang nye telah menukarkan perkataan seperti jealous , laptop , relationship kepada jelly , lappy dan relay ... hmm terpikir gak kekadang kalau berak jadi berry ek ? bhahahahaha ..

k bye !


wasiat melayu terakhir : nahh aku tempek gambar si gedik Nur Feetri untuk tontonan umum sekalian !


Wednesday, November 28, 2012

WW : UFO Keluar Dari Kepala Hotak Jantan Ke Betino Tuhh ..

Assalamualaikum ..

# WW : Wordless Wednesday 


cantekk rambutt awokk , kome berminat .. bhahaha !!


k bye !


wasiat melayu terakhir : aduhh aku lapar mcd abang aku kuar lakk .. nak gi ngan sapo nie ??

Tuesday, November 27, 2012

Aku Tak Suka Orang Yang Jenis Cakap Tak Serupa Bikin | Aku Jelahh Kau Tak Kowt

Assalamualaikum ..


entri kali nie agak emo so bahasa agak kasar kalau kau tak suka kau jangan baca naa .. arahan merah nie !


Tadi petang waktu aku tengah syok tengok youtube pasal si Nurul Izzah parti Keadilan tang mana tuh dok buat ucapan yang sangat menarik perhatian aku walaupun macam bangang , si Senah bukan nama sebenar bagitau aku yang bla bla bla bla depa bla bla bla bla cikgu pown bla bla bla eshh aku bla bla bla bla .. haa lebih kurang macam tuh .. okay okay aku bagi la perbualan dia kau buleh tengok kat bawah nie ..

senah  : weyh e-mal ang tau geng geng tutt*censored2* tak pindah sekolah pown .. cikgu sembang kemaih habaq ang .. aku tak suka arr ..

aku   : wtf ?! asal diorang tak pindah ? bukan cikgu cakap diorang kena pindah gak ke ??

senah  : cikgu buhong ja weyh sebab tanak ganggu urusan sekolah akhir2 taon ..

aku  : abes ? diorang stay la taon depan ? ish aku baru nak rasa aman dohh .. baru nak rasa yang batch kita nie nak jadi rama2 tengok tengok duk jugak ler jadi ulat berbulu situ . dah laa freshies nak masuk .. babi ahh asal jadi camtuh ??

senah  : tataw la yang pasti camtu la .. aku dengaq si Britney Spears bukan nama sebenar yang gitau aku sebab si longkang tuh pi tuisyen IKIN .. alhamdulillah habaq ang aku tak pi tuisyen situ taon nie kalo dak .. isk2 aku jumpa ngan air acaq la .. 

aku  : hohh ?? depa stay situ lagi la ?? babi ahh damn damn asal cikgu buat camnie ?? bukan cikgu janji nak buang yang teruk ka ..

senah  : pak ya , pak aammar , pak amir segala pak sembang longkang ar weyh .. depa bohong nak bagi kita jawab exam dengan senang ..

aku  : woihh babi la .. asal jadi camnie ?? @#$%!! damn damn !! cikgu kata camtu sebab nak bagi kita senang jawab exam jaa .. haramm sunggoh .. nnty lagi tak senang .. bodoh laa .. memang betol la depa stay ?? kau list-kan kat aku nama bengong bengong yang stay situ ..

senah  : kucai , afif , amar faiz , pablo , pidut , isywal , iqbal .. danial hakime jaa kuaq truih .. ishh aku tak suka laa .. geram gilaa nie .. akmal pown maybe stay gak ..

aku  : pfffftt ... bengong aku bantah gila dohh benda nie .. haritu pak ya cakap kemaih giler macam nie ''tahun depan kita nak buang yang suka merokok , susahkan cikgu2 , buat masalah disiplin bla bla bla bla tahun depan sekolah kita BERSIH ..'' and then i was like ''eleh cikgu sampah pown tak clear lagi nak bersihkan sampah masyarakat cam diorang .. fuck like ass can go to hell kat sampah2 tuh..''

senah  : tuh la .. babi gila cikgu pandai kowt dok buat ayat coverline neyh .,.

aku  : hushh aku geram weyh dengaq jadi camnie .. takder semangat aku nak masuk tahun depan weyh..

senah  : aku pown takdak semangat kowt ..


Tutt tutt .. perbualan berakhir di situ sebab aku pegi mandi nak pegi pasar malam .. peace ! apa yang pasti aku memang tak puas hati giler dan aku marah serta membantah segala tindakan para guru terhadap kami Batch 37 .. kalau boleh aku nak letak besar2 banner ketidakpuasan hati aku terhadap tindakan cikgu2 .. weyh SPM abes dah okayh so lantaklah aku nak taruk apa kat sekolah aku kau kesahh apa aku bukan letak kat toilet umah kau pown kan .. duhh jujur okayh jujur .. aku memang tak suka lah weyh geng geng tuh stay kat batch aku .. dengaq lah aku memang tak suka korang dan korang pown memang tak suka aku kan .. hey korang buleh la buat taiko jadah ehh .. korang ingat macho ke hah .. orang lain tgok korang hancuss jer tau .. bodohh la weyh .. *sori takder tapis2 ye blog aku hambur jer semua ..* weyh korang tengok orang lain benci kan ? korang tau orang tengok korang camner ? orang tengok korang jijik taw geli nak muntah .. bwuerkkk .. aku ulang dengan capslock JIJIK GELI NAK MUNTAH .. BWUERKK .. 

So aku harap korang sedar la weyh dengan menyakitkan hati orang lain korang tak dapat shout ! awards pown .. kalau dengan menyakitkan hati orang dapat buat rusmah manshurr pakai tudung takpe gak .. bengap la orang cam korang nie .. #cepatlah terase .. aku harap batchmate aku yang lain baca entri nie sebab aku buat entri nie untuk bagi kesedaran buat semua .. 

k bye !


wasiat melayu terakhir : ehh entri aku kali nie macam serius jer kan . aku buleh ke serius ? bhahaha ..

Sunday, November 25, 2012

Lyana Evan's Bukan Makcik Aku .. LOL

Peringatan yang tajuk entri kali nie takder kaitan dengan hidup namakuafiq tapi yaa ada kaitan dengan kiah lepat perasan evan's yang ber-babi di laman twitter skang nie .. bhahaha ..




Berapa banyak nama kat dunia nie , nama Evans gak la yang kau taruk ye sampai membuatkan Juliana Evans terpaksa tweet ''Lyana Evan's , Adinda Evans , Bella Swan Evans hatta Chris Evans Captain America The First Avengers bukanlah adik beradik mahupun kerabat aku , bodoh ! ''

Oh yea aku sebenarnya memang tak kenal pown minah babi nie .. ehh minah ber-babi nie .. tapi kawan kawan aku selalu tanya kat chatbox facebook .. so aku amik keputusan nak siasat siapakah makhluk yang bernama Lyana Evan's nie .. apakah seekor daripada spesis yang dia suka sebut sebab selalu duk mention babi jer ye la kowt kawan dia kan bhahaha ataupun seorang manusia yang cukup segala anggota badannya .. ye la kowt la hidung dia jadi macam tuttt tuh jugak kan .. lololololol .. dan yaa hasil eksperimen aku mendapati dia seorang manusia berjantina perempuan dan oh yeah dia bukan 'seekor' yaa tapi 'seorang' .. harap maklum .. cikgu sains aku , silalah berbangga kerana aku berjaya membuat eksperimen tanpa pertolongan sesiapa .. bhahaha .. eshh takbur takbur .. 


ouhh yea aku TAK FOLLOW twitter si Lyana Evan's itu .. harap maklum !


Haish aku pown taktau apa masalah dia sampai nak ber-babi la doa bapak cepat mati laa hape la .. yang aku dengar kes dia tweet camnie sebab bapak dia marah dia tidur rumah kawan dia , balik rumah lewat , keluar ngan boyfriend .. err yang last tuh aku tambah sendiri .. mungkin betol mungkin tidak kan .. bagi pendapat aku .. emm remaja biasa laa nak sikit sikit terkongkong .. parents cakap sikit terkongkong .. aku sendiri percaya semua remaja akan camtuh .. nak lepak dengan geng , keluar dengan kawan kawan ... syiokk syiokk ! memang la .. tapi semua tuh kan perlu ada batasnya .. mungkin si Lyana Evan's nie rasa camtuh tapi dia dah tak dapat kawal dia punya perasaan .. pastuh nak emo babi babi lam laman twitter .. haish sapa tak bashh kau pompuan ! tambah tambah kau nak emo bapak kandung kau .. haduihh la teruk la kau kena ngan manusia manusia twitter nie .. 

Bagi aku ... aku pown rasa macam nak gak bashh mangkuk nie tapi macam buang masa jer .. ye la best apa bashh orang lain .. tapi ingat kita pown ada kelemahan dan kekurangan gak .. nobody's perfect naa .. ahaha .. tak begitu haish .. dunia dunia .. minah nie bagi aku macam hurmm .. capub kowt .. *capub = cari publisiti* .. sebab nak ramai followers kan pastuh nanti tweet cakap ''ahaha maaf ye semue twitter tittew kene hack .. sori yeww '' puihh menyampah haku drama twitter la hape la .. persetan suma itu ..

Bila tengok gosip si Lyana nie aku teringat pulak dulu dulu kes si Ayuni tuh .. eh takder la dulu pown baru nie jugak ler .. bhahaha bengong kes orang bashh k-pop sikit jer nak tukar warganegara .. cehh muka macam warganegara Bangladesh nak jadi warganegara Korea .. lololololol .. nak patahkan mykad la itu la ini la .. buleh pegi mampushh aku tak kesah la weyhh .. kena ingat tak semua orang suka korea dan tak semua orang minat gila sanggup terjun kb mall sebab semata mata nak tgok Yang Yoseob okayhh ..

Antara tokoh tokoh twitterjaya yang berjaya meng-femes kan diri dan mungkin akan masuk dalam buku teks sejarah 2020
 #Hafiz Rahim
#Adel Asha
#Ekyn Aris
#Baby Haney
#Nur Fetri
#Ayiem Fyllo
#Ayuni
#Lyana Evan's

Adel Asha dengan Planet Barbienya .. Baby Haney dengan Planet Itiknya .. Ayuni dengan Planet Matokinya dan sekarang Lyana Evan's dengan Planet Nerakanya .. bhahaha .. lepas nie planet apa pulak ? Planet Toshiba pulak kodd .. lololololololol .. dah la penat aku gelak bagai nak gila tengok cerita diorang nie sampai tertendang lappy abang aku .. rosak nanti aku mintak rugi kat diorang la sebab bagi aku gelak sampai tak hingat .. wkwkwkwk >.<

k bye !

wasiat melayu terakhir : ermm aku pown nak meng-femes kan diri aku bulehh dak ? aku nak planet . ermm planet of the apes laa . bhahahahahaha . dah aku nak pi tengok Malaysia kalah ngan Singapurapura kejap . hewhewhew .

Saturday, November 24, 2012

The Power Rangers Are Back ! Bitch Please ~

Assalamualaikum ..





k bye !



wasiat melayu terakhir : huihh lama aku tak update blog .. aku taw ramai dah dok tunggu entri dari aku .. ok aku kembang idong 6 inci malam nie .. bhahaha !

Wednesday, November 21, 2012

Lawak # 2






wasiat melayu terakhir : bodohh gila hok nie lawak gila aku gelak sampai tertendang tendang lappy .. harharharhar !

Lawak # 1





wasiat melayu terakhir : bengong ahh  sapa buat nie ..lawak siut ..

Wordless Wednesday # 1




# wordless wednesday : gambar yang bercakap .. lain lain kau cari sendiri ..

wasiat melayu terakhir : aku tak sabar esok nak tengok breaking dawn part 2 woi !

Tuesday, November 20, 2012

Kau Akan Tension Bila ..

Assalamualaikum ..

Dah baca tajuk tuh kan nak intro jadah hape so just straight to the point la aku kesah hape blog aku bukan blog kau .. kalau kau tak puas hati sebab blog aku takder intro je pown sebab aku malas baik tak payah la kesengalan kau tahu .. erkk aku merepek nie pown dah macam intro kan ? hah kau tengok .. ader intro blog aku kan .. peace !

1 ) kau akan tension bila kau tengah syok syok tengok tv channel astro ceriaaaaa pastu kau nak terbersin kalah lady gegeh tapi tiba tiba kau tak jadi nak bersin
ok kau sedang syokk arr layan hikayat putera shazlan kat channel astro ceriiaaaa kan .. pastu elok jer kau tgh duduk duduk tuh cantekk nye sopan kalah rusmah manshurr nye hahak nyepoun tuh pastuh tetibe kau nak bersin .. kau biasa bersin kan ? kalau kau tak pernah bersin mksudnye kau memang bukan manusia ahh bongok .. kau tahu nikmat bersin nie macam mane .. sekali bersin tuh kan dah keluar kuman kuman setan jadah semua .. then kau nak bersin .. memang ahh best .. waktu kau tgh nak nganga mulut nak bersin tuh akibat hidung kau kegatalan dan kesengalan .. then suddenly kau tak jadi nak bersin .. wth ?

2 ) kau akan tension bila kau dah siapkan homework yang kejadah susah tapi kau tertinggal kat rumah 
waktu di sekolah cikgu bagi homework ahh bapak banyak nak mampushh dah tuh susah lak tuh .. contoh la kan contoh .. cikgu add math bagi homework dari muka surat 9 - 86 .. hoho buleh naik giler tuh maw mintak bulan depan ok lagi nie nak mintak esok plus waktu pagi pagi .. ahh kering ahh kau .. mau balik jer teros hempuk la homework buat .. then malam tuh kau sanggup tak tido semata mata nak siapkan homework kau sebab cikgu add math kau garang gilerr ahh bapak nyepun .. sedang kau buat pastuh dalam kol 3.29 pagi kau siap dan kau rasa cam jawapan kau betol dan kau mesti sangka heh kawan kawan aku mesti tak siap lagi padan muko hakhakhak selamat berjalan itik satu floor untuk korang esok naa .. then esok pagi kau pergi ke sekolah dengan lubang idong kembang 18 inci sebab bangga ahh kau sorang jer dah siap keje add math tuh .. sampai jer kelas kau nak riak kau check jer bag tengok tengok .. oh shit kau tertinggal homework kau atas katil semalam waktu kau syok syok ingat kau dah siap .. hahaha tak ke tension tuh ?

3 ) kau akan tension bila kau tengah sedap update blog pastuh internet buat hal wtf ?
kau sedang best la tengah menaip entri terbaru kau pastuh tengok tajuk macam best jer boleh tarik ramai blogwalkers kan .. sedang asyik dengan kau menaip dengan lagu kat lappy kau berkumandang tuh , azan berkumandang kau tak dengar pulak .. ish akhir zaman akhir zaman ~ waktu kau dah habis menaip dan tunggu masa nak publish jer line internet buat hal dan kau terpaksa kena restart lappy kau balek .. ehh asal line internet slow pown nak kena restart .. laa ye la lappy murah kan pastuh dia jadi jemm 'hang' habeh .. urghh tak ke bangang nama nye tuh .. habes kau punya entri tuh kan .. dah la tak auto save .. erkk ade ke ?

4 ) lemak arhh nak empat .. tiga cukup ! kesahh janji rock ..



rock kami bersih .


wasiat melayu terakhir : harini aku gi pasar malam pastuh hujan damn habis basah dah la baru rasmi perjumpaan seluar jeans Lee aku yang hilang .. fakk kena basuh lain .. 

Saturday, November 17, 2012

Esok Israel Nak Bagi Burger Free Kat McD .. Jum Serbu Cangak Apa Lagi !!

Assalamualaikum .. 


hohh burger PREE ?? nanak nanak !!

Tadi waktu aku jalan-jalan di wall facebook dengan anginnya yang sepoi-sepoi bahasa bersama bayu amboi ayat nyepun hakhak .. waktu aku sedang berjalan kat dinding tersebut aku terjumpa satu post yang mengatakan esok Israel fuck .. di ulang dengan capslock ISRAEL FUCK nak bagi burger secara percuma di setiap restoran-restoran McD di seluruh cawangan Malaysia dengan harapan nak menghasut rakyat Malaysia pergi beramai-ramai berduyun-duyun bawak lah sekali cucu cicit keparat untuk melaburkan duit di McD .. wtf ? asal kau buat macam tuh hah israel bongok ? negara kau dah tadi duit ke bodoh sampai kau kebulur sangat duit rakyat Malaysia nie ? Pegi la mintak duit kat Obama ka Soekarno ka .. ehh Soekarno mati dah kan ? haha lantak laa asalkan aku bahagia ..

Kau semua boleh tengok kan kat wall facebook penuh dengan berita yang sedih lagi sadis tentang Gaza kan ?so tetibe ada berita cakap Israel nak bagi burger free sebab nak beli peluru nak tembak Gaza .. ahh persetann suma itu ? kejadah laa banyak kau punya sponsored nohh nak bagi free kat rakyat Malaysia semata-mata nak amik hati kami ? hell la bodoh israel .. asal kau x sponsored kat Korea ke hape ke .. kau takut kan sebab diorang pown protes dengan 'kejinakan' kau terhadap rakyat Palestin kan ? kau takut Korea serang negara kau la kan sebab kau ingat ala Malaysia kecik je pown setakat kapal selam sebijik ketot tuh nak kecut apa kan .. nie Korea kau kecut la kan sebab diorang pown kuasa besar gak kat dunia nie .. sekali antar perisik baru kau tahu israel bengap ! 


Gabriella Montez
ISRAEL cuba mempengaruhi RAKYAT MALAYSIA dengan memberikan burger percuma di MCDONALD esok.
Jangan terperangkap! Israel nk ambil Hati orang malaysia! MOHON SEBARKAN untuk Selamat kan Gaza! Selamat kan kanak2 yang dibunuh Oleh Israel !

#kalu ley.. tayah makan dah la mcd tuh :3
tp dap pulak =='
hehe -_-
Like · 




Hohh burger free tuh sape tanak .. jum serbu McD !! cehh kalau betul aku nak pegi sebab burger free kan sape tanak bodohh gak .. kalau salah pown aku nak pegi makan .. salah ke ? bukan aku nak niat nak pegi tolong israel jahanam tuh .. niat aku nak makan jer pown kan .. dekat umah kau xder kedai makan ke sebok ahh nak tunjuk budak bandar pegi McD pehal .. pirahhhh kau buat ayat over kebenda la xnak pegi McD sebab boikot .. contoh macam nie la kalau kau keluar orang mesti cakap ..

pasangan kapel

mamat : ehh awak jum kita gi makan lapar la asyik lari ku ku ku ku punya cinta ahh ..
minah : haah la awak jum makan .. tapi nak makan kat mana ?
mamat : McD jum saye dengar ader burger free .. syok syokk .. 
minah : eeee .. tanak la saye .. saye nie geng boikot israel okeyhh ..
mamat : okay la for u whatever i will follow .. jum gi makan kat warung Pak Samad laa ek ..

haha wakluuu la .. kau sanggup ke keluar rumah nak beli barang siap bawak list barangan boikot israel .. cehh sanggup ke selama-lamanya nak boikot barangan diorang .. hehh aku tak sanggup .. ala kau waktu saat-saat klimaks macam nie la nak boikot la hape la .. last-last nanti tengok kau telan coca-cola jugak .. last - last tengok kau lahap McD jugak .. last - last tengok kau mati la bodohh lemak arr nak lebih .. 

so conclusion nye rakyat Malaysia kebanyakan nye hipokrit tahap maksima la tapi kalau ada yang boikot betul-betul tuh aku tabik ahh weyh .. banyak jer sebokk membuang tenaga post kat facebook belia benci israel la hape la .. last-last benda nie tak ke mane jugak .. contoh laa contoh .tengok-tengok nanti kalau israel serang negara kita , kau ke nak duduk barisan hadapan pegang machine-gun ke bazooka ke hadap tentera israel nie .. x kan .. kau kecut telur sebelah lari masuk jamban kan .. last-last mati camtuh jer .. ciss geli aku tengok orang macam kau tahu .. geli .. bwuekk XP .. #silalah terase

mcd bagi berger free pada 19/11/2012 klik sini

harap maklum .. k bye !


wasiat melayu terakhir : tahu dah kau nak tanya apa .. alhamdulillah hari nie aku sihat ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...