Wednesday, December 19, 2012

Aku 8A | Okay Tak Korang ?

Assalamualaikum ..

Ahh bongok tak rase bongkak ke title entri aku kali nieh ? ahh perlu ke tuh ? i mean , kalau nak dapat something that can be proud of , memang perlu ke nak berjanji beli itu la ini la . hey , semak okayy . haish , aku tak kesah pown mende mende tuh . bukan penting sangat pown . macam ahh kau kaya sangat sampai dapat 8A balasan dia DSLR sebijik , fixie sebuah , blackberry seketul and so on . ramai kawan kawan aku macam tuh . cakap parents janji kalau dapat straight A's PMR , nanti parents belikan ape jer , cakap je nak hape . kalau cakap mintak nak kawen gena ? hahak .

Dah ahh sikit sikit aku meroyan . well yeah , aku dapat straight A's PMR . hurmm alhamdulillah lah . well tak mintak apa apa pown kat parents . perlu ke ? bagi aku tak . i don't mind being alone . lagi suka ade ahh . waktu pegi amik result tuh memang tak rase ape2 dah . senses nie macam takder je . waktu ustazah aku hulur tuh , macam macam dia tanye yuran bayar belom ? buku teks ade yng rosak tak bayar lagi tak ? ahh mende la ustazah aku nie yang pegi gulung slip tuh pehal ? renyuk ahh . demm ==''

but then i just like ,


'' Just gimme the result ! ''

waktu tengok slip tuh , aku macam 


'' What ?! This is perfect ! ''

Dapat jer slip tuh terus aku gi kat bapak aku suruh masuk dalam . wakaka XD happy jer terlompat kat luar macam orang gila . harharhar . parents budak budak lain sume gelak jer kat aku . haha . pastuh kan pastuh kan aku masuk duduk lam dewan saje ahh gedik tengok kawan kawan aku yang lain . hurmm ok diorang tak nangis pown walaupown tak dapat 8A . tabah . pastuh ada sorang kawan aku panggil aku , shrup bukan nama sebenar , ajak ber-candid gedik gedik ramai ramai dalam hall . cehh segan ahh ramai orang kodd . pastuh kan pastuh kan Taylor Lautner datang kat aku , dia tanya dapat bape , aku cakap ahh straight A . pastuh aku tanya result dia , dia peluk aku kuat kuat kat tengah hall tuh sambil bisik kat telinga aku , '' sama lah aku pown 8A gak '' . heleh heleh gedik ahh kau nak peluk aku bagai . rindu ahh tuh . buekkkk muntah hijau XP

Lepas snap snap gambar tuh aku sembang sembang kejap ngan kawan then aku balek . ahh nak gi kangar pulak bapak aku nie ajak beli kasut la sangkar burung la hape la . lepas penat penat shopping tuh terus balik . yeay yeay buleh tido ! XD

oh yea nie gambar result aku . kalau tak jelas lantak ahh !

aku lapik ngan buku galaxie aku yang baru . hee XD
aku yang tengah tuh XD

wasiat melayu terakhir : ahh cilakak mengantuk betol . malam nie baru buleh tido lena . wakaka XD # eh aku tak semayang isyak lagi . hee :3

4 comments:

♥ myza aeyna ♥ said...

TAHNIAH . orang lupa aku dahhh :(

♥ myza aeyna ♥ said...
This comment has been removed by the author.
namaku afiq said...

@myza
ala ala kan aku janji next year kita study sama sama . naa ?

♥ myza aeyna ♥ said...

HAHA. ok Der :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...