Saturday, December 22, 2012

Sila Patuhi Etika Pemanduan | Pesanan Khidmat Masyarakat :)

Assalamualaikum ..

Cilakak skema nak mampuihhh title entry aku kali nie weh ! hahak buka ape pown saje jer sebab tadi ada kejadian yang tak berapa nak menjadi waktu aku pegi amik abang aku kat jeti langkawi . huehuehue XD takder la citer dia camnie ..

Huihh mane ahh abang aku nie lambat siut . nie mesti jalan tergedek gedek nie lenguh kaki lagi banjir ketiak aku menunggu . dah la manusia manusia ramai dan giler . err =='' tapi kan tapi kan aku bukan jenis yang macam usha orang tuh pastuh judge yang '' hmm dia nie mesti bla bla bla bla dan bla bla bla . '' sori aku bukan judger okayy . waktu aku tengah sedap menyedut slurpee 7eleven yang hanya rm 2.40 kowt pastuh abang aku muncul . aikk , adakah dia sudah mengembang atau aku yang mengecil ? ke aku yang gedik nie weh . wakaka XD

Pastuh kan pastuh kan , waktu abang aku tengah masukkan beg dia dalam but keta tuh , ayah aku pegi reverse keta . hahak ayah aku ingat sume dah masuk keta senyap senyap padahal dia tak perasan yang abang aku still kat luar belakang keta . waktu ayah aku nak terlanggar abang aku tuh  ..

aku macam ,



abang aku macam ,



bapak aku pulak macam ,



pastuh adik aku lambat sikit , dia macam ,



over je lebih padahal tak terlanggar pown . wakaka XD aku lantak rekah gelak dalam keta sampai KFC . so , kat sini aku nak pesan kepada pemandu sume . silalah patuhi apa yang telah anda pelajari semasa mengambil lesen P suatu ketika dahulu . dan jangan lupa sila pastikan sume manusia telah masuk sebelum ada menekan pedal minyak kereta anda . woahh muntah sebaldi aku buat ayat nie kau tahu ?

k bye !

wasiat melayu terakhir : malam nie aku gheja melantak weh . yess 'fat' here i come !

4 comments:

Mimie Diyana said...

Adik hang sumpah lawak ! Kuakuakua :3

EylenVee said...

Hahhaha lawakk lahhh XD Expresi muka tu.. Gambar animated tu dapat mana?

namaku afiq said...

@Mimey
kan kan ! XD

@Eylen
haa . amik dekat tumblr. kalau rajin nak godek, pegi ahh tengok pastu taip 'gif' kat hujung untuk gmbar bergerak camtuh . contoh 'kristen stewart gif' haa nanti dia kuar ahh banyak2 gmbar bergerak macam dalam blog kami .
# amboi panjang lebar komen aku wakaka XD

♥ myza aeyna ♥ said...

lawak sial xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...