Saturday, December 8, 2012

Bila Kau Dah Femes & Semua Orang Tanya Kau Macam2 Tapi Kau Buat Bangang Jer

Assalamualaikum ..

#Weyh aku skang Kristen Stewart ! adik aku yang cakap .

Best ke bila kau jadi femes di kalangan mamat mamat ensem dan minah minah bajet cun kat sekolah kau ? padahal kau tak tahu yang diorang gunakan kau untuk kepentingan diorang jer .. huhu bengap ! credit to si boyot .. wakaka .. okayy2 aduhh sekolah aku ramai giler mamat2 minah2 poyo segala nie .. adalah menjadi perkara wajib bile dah diorang nie hot kalah kim hyung jun dan yoona snsd nie kalau tak buat grup memang tak sah la weyh .. selalu jugak aku duk usha geng2 poyo nie .. kekadang selalu aku berangan macam mana la kalau aku pown salah seorang geng hot2 nie .. wakaka apa aku merapu nie ?

1 . Perasaan kau bila femes popular di sekolah dan semua orang nak gedik gedik dengan kau
cehh weyh cam bangang jer bagi aku kalau nak femes femes bagai kat sekolah . kau rasa perlu ke kau nak hot semata mata nak dapatkan perhatian orang lain . hei aku rasa tak perlulah kau nak berlagak sampai kawan kau pown kau lupa weh . nmpak sangat kau nie jenis tak leh pakai doh . dah tu mamat tuh yang dah berubah sejak sejak dia masuk geng aku benci dan tak suka , aku pown buat dunno la pastu dia gedik nak label aku cerek eh kerek lak ngan dia . fakk =='' pastuh ader pulak sorang minah nie terhegeh hegeh dalam batch aku , weyh pompuan kau nie tak cukup kasih sayang ke yang kau nak menggedik kat kawan kawan aku hah ????

2 . Bila dah jadi hotstuff , semua orang nak tangkap gambar dengan kau walaupun kau pakai baju bundle # ya Allah
derr tak rasa kesengalan ke kat statement tuh ? okayy betol la . selalu aku tengok benda nie berlaku kat event2 formal contoh macam party rumah atau majlis hari guru . eh ye ke ? ghasak aku la nak taruk hape pown kau kesah hape . sakai . memang benda wajib la kau akan snap2 gambar dengan kawan kawan kau bila ada majlis ape2 ke sebab kau dah pakai baju lawa2 kan . alasan , ''bukan selalu beb.. '' hurmm tak kesah la kau nak cakap ape pown . tapi yang pelik nye , cube kau tengok . berdasarkan eksperimen aku la kat sekolah , geng minah mesti nak tangkap gambar dengan geng mamat yang hot2 jer . yang skema diorang tak layan pun . kesian aku tengok . weyh pompuan , sedarlah kau bukan cantik sangat pown . bagi aku kalau abes cantik level korang angelina jolie pown tak lepas dohh .

3 . Bila kau jadi femes , kawan kawan yang dulu mesti kau dah tak layan sebab kau dah ada kawan baru yang se-hot dan se-femes kau
honestly aku ada kawan macam nie . dulu aku selalu gak kongsi2 citer ngan dia . pastuh lepas dia terjebak dia dengan rokok . dan ofkus dengan merokok dapat meng-femes-kan diri dengan cepat dalam tempoh 24 jam . sumpah aku tak tipu . yaa dia sekarang memang sudah melupakan kawan kawan dia yang dulu semestinya aku dan kawan kawan aku yang lain . tapi takpe aku ada ramai lagi kawan kawan yang best dan sporting dari dia . waaahh ter-emo lak aku kat sini . muehehehehe mintak maaf la kalau aku dah buat kau termuntah hijau bila kau baca entri nie . aku bukan tak sengaje tapi memang sengaje pown . huahuahua .

4 . Bila kau dah femes mesti kau jalan sambil mulut kau muncung kalah angelina jolie kan
ciss ciss cam hampeh je waktu kau jalan depan aku tuh sambil buat mulut dan men-dada depan kawan kawan aku kan .. weyh ingat orang minat sangat ke kat kau pompuan ?? aku ada kawan pompuan yang lebih cun dan hot dari kau okayy .

beliau yang dimaksudkan ialah si megan fox bukan nama sebenar yang jalannya lebih kurang macam nie


apa tuh ? itulah yang dikatakan bajet cun . menyampah kan ? tolong la cakap menyampah . muehehehe .eh pompuan , kau tahu tak kitorang tengok kau cam bangang jer okayy . tak payah nak ber-megam pox sangat laa ..

padahal aku iaitu kristen stewart cuma .... dan cakap ...

''that's what we called , BITCH !''

5 . Kau sedap melazer orang , kau tak femes ke kat sekolah ???
err . err . aku tak femes pown kat sekolah tapi setakat semua orang kenal aku jer .. sori aku dah tak minat kejar populariti di sekolah . maksud aku , kalau aku nak femes biarla aku femes macam kristen stewart .. ohh dia tersangatla ohsemm dan independent girl bagi aku .. weyh , kalau hot kat fesbuk dan trending kat twitter can go to hell lar , not my style okayy =..=


k bye !


wasiat melayu terakhir : ape adik gua nie , haritu tengok pisau cukur , harini tengok hikayat putera shazlan pulak . haish dunia dunia ==''

3 comments:

Mimie Diyana said...

Sizzling weh , panas panas . like a scorching Sun :D #apa ak cakap nih?

namaku afiq said...

@mimie
asal panas lak ? entri biase2 jer nie ..

♥ myza aeyna ♥ said...

HAHA . sumpah sentap weh . Si perokok tuu aku kenai , si perempuan tue pun aku taww . Haha , sial kau tempek "megan fox" aku sukeeee dia kod . Buat leklok sikit .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...