Sunday, December 16, 2012

Bila Aku Tak Jujur Ber-Blogging Di Sini

Assalamualaikum ..

Haa . perasan tak aku dah delete suma suma entri aku tuh . well , ada cerita di sebalik itu dan aku rasa bersalah sesangat ke aku kecut weh takut orang pangkah aku ? wakaka XD . nak dengar aku meroyan kat sini ? ahh macam lah kau nak sangat baca ape kejadah yang aku bohong kat blog aku nie kan . menyampah2 ! meh aku citer story yang pertama . alah tak payah dengar pown takpe tapi aku nak credit-kan kepada si ekabukanmakcikkau dan saudari hani sebab mungkin aku dah tersakitkan hati korang atau terkopi-paste entri korang atau menterase kan hati korang . eh hee . # rosak tatabahasa aku !


''Okayy , dengar nie . ''

Cerita Pertama - Saudari Hani

Hani , aku tau kau terase dengan entri aku pasai kapel tuh kan ? well , aku maaf sangat sangat sebab aku memang tidak bermaksud sekali nak tuju kat kau . tapi aku tuju kat orang lain . sape ? haa , rahsia ahh mana leh gitau . kalau nak tau gak nanti jumpa kat sekolah nanti kau tanya la . huhu^^ # ok aku gedik ! so hani aku atau kristen stewart nak mintak maap sangat sangat kalau aku ada buat kau sakit hati , kecil hati , terase hati dan segala macam hati , limpa lagi lah kat kau . okayy aku harap relationship kita sebagai kawan tak rosak okay . btw , aku dah delete ahh suma entri tuh . 

Cerita Kedua - ekabukanmakcikkau

Eka , walaupun kita memang tak kenal satu sama lain tapi aku anggap kau memang teramat sangat gila sempoi ahh bapak nyepun . dari gaya dan penulisan kau di blog kau tuh memang aku dah tau kau memang sempoi . yupp tanpa ragu ragu aku memang suka blog kau . dulu lar lama dah , aku ada terbace blog kau pastu aku hilang link tuh . aku lupa . aku updated la entri entri blog aku yang sama dengan blog kau . tpi honestly , aku takder la amik seketul-seketul tapi aku tetap rasa bersalah giler kat kau . ye lah mane nak tahu japgi kau bawa geng kau belasah aku camne ? haha tak ke naya jer aku . ok aku mengaku kebanyakkan cara penulisan aku pown berubah lepas baca blog . blog kau bagus ahh weh update ahh banyak banyak aku suka . hewhewhewhew . so kat sini aku sekali lagi nak mohon maaf ampun sekiranya buat kau tak puas hati ke hape ke sebab pegi sedap sedap kopi-paste entri kau kat blog aku . ye la budak baru nak naik jadi artis kan ? wakaka ok ketuk kepala haku >.< eka , aku harap kau maafkan aku dan lepas nie aku tak minum kopi dah mana mana entri kat blog orang lain . # taknak blogwalking ! XD 




So , kau kau semua harap paham biasalah bila dah takder idea nak update hape kat blog . rembat je kat entri yang best2 kat blog orang mesti kau orang penah buat kan ? kalau tak pernah pown ye ye jer . hahak . well takpe lah segala kesalahan aku amat ku kesali  . *sila bukak lagu patah seribu untuk dapatkan feeling !* btw , suke hati aku la nak taruk kristen stewart ke hape ke kat blog aku . kau orang jangan sebok k . # haa sori2 over sikit . euwww ! tapi apa yang berlaku nie sedikit sebanyak takkan mematahkan semangat aku untuk terus ber-blogging . peace !

wasiat melayu terakhir : sori yang nie jer aku takleh tarik balek . sebab aku suka . halal ahh weyh . muehehe XD

3 comments:

♥ myza aeyna ♥ said...

jangan patah semangat . Aku support lah. At least cuba stail baru next time ;)

Saudari Hani said...

ehh kau nih ! ha'ah kita still kawan lah weh .sokay wehh ! aku yang teasa lebihlebih . gedik sikit . papa pun aku suka jalan mai blog hg . rajinrajin lah lagi hapdate =)

Ezad Amir said...

hahaha..aku respek bila kau mengaku salah.tak salah pun copy paste.semua orang buat.tapi kena la minta dulu,atau kasi kredit.Jgn give up.. Teruskan berblogging bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...