Thursday, December 6, 2012

Segmen : Blog Saya Tersangat Awesome

Assalamualaikum ..

Omaigodddd aku join segmen kodd .. hohh aku nie dah la baru first time join segmen hikhikhikhik cemenew niewwwww.. harap aku menang la weyh !!okayy aku taw kau nak cakap .. aku nie sape la nak menang kan .. dah la first time join segmen .. elehh bajet aku tak tahu ke kau orang perangai macam mane .. harharharharharun salim bachik ! okay kat bawah nie banner segmen , kalau kau rasa kau nak join kau segmen nie kau klik SINI .. ouh yea , apa yang aku merepek nie adalah pendahuluan harap maklum !

Pastuhh dia suruh ohsemm-kan blog sendiri .. hihihihi cmner la aku nak ohsemm-kan blog aku nie , tapi yang pasti kena puji blog sendiri .. hohoi kalau bab memuji harta bende sendiri nie sampai raye aidil fitri tahun depan pown tak habes dohh .. ahh persetan suma itu ? okayy2 aku nak mengembangkan hidung aku patplohpat inci dengan memuji blog aku sendiri .. kau bulehh la nak sediakan popcorn ke maggi ke penyumbat telinga ke air strawberi ke .. hakhakhak okay aku meroyan .. blog aku nie ohsemm sebab : -

1 . pink gituww .. woi2 jangan gedik nak label aku si Azwan Ali bapok jadian tuh lak naa ..

2 . banner aku ohsemm oo buatan aku sendiri kodd .. budak tuh aku tataw sape aku tarik je dari fesbuk ..

3 .viewers blog aku dah mencecah 800 lebih dan bagi aku itu tersangatlah ohsemm daripada blog kau takde sape nak view woih .. kahkahkahkah ..

4 . followers aku baru 55 orang tapi sepatutnya 56 orang bahlul mane ntah unfollow aku cilakak betol .. btw , bagi aku benda nie juga tesangat lah ohsemm bagi aku sebab .. sebab dia  ohsemm la kau tahu ape ..

5 . blog aku ade button 'fly up' di tepi bawah sebelah kanan dan dia tersangatlah ohsemm sebab kau tak payah susah nak tekan tepi nak atas laju2 sebab kau tekan jer button tuh dan dia akan terus naik dengan laju macam lif yang laju .. # amende aku merepek nie ?

6 . setakat sekarang takder lagi anynomous buat kimak kat blog aku macam blog2 orang lain .. bangga siut !

7 . dekat blog aku ade gambar Kristen Stewart dan ia tersangatlah ohsemm sebab tak selalu blogger ade simpan atau tempek gambar artis2 kat blog diorang .. #Kristen Stewart silalah kembang hidungmu !

8 . woihh penat ahh nak citer suma tapi apa yang pasti suma ohsemm pasal blog aku kalau tak xder la aku dilabel sebagai blogger terbaik dan tersempoi kat sekolah aku oi .. hakhakhak kaum hawa sekolah aku silalah jeles .. kuikuikuikui !

Okayy pastuh dia kata lepas cerita tentang betapa ohsemm-nya blog aku dia suh tag dua orang blogger .. hmm , nak tag sapa ek ? woi kau orang bukan stalk blog aku pown .. tapi kawan2 aku ader gak yang rajin nak khatam entri2 aku walaupun aku tak hapdate sampai sebulan .. kau orang silalah cepat terase ! wei nak aku tag hampa .. kalau hampa rasa nak join segmen nie , hampa join la tapi hampa kena la cekidaut dulu segmen nie sebab dia simple2 jer ..

1 ) Miza

k bye !


wasiat melayu terakhir : woii Miza dan Mimie kalau hampa takmau join segmen nie pown takpa aku tak paksa cerah peluang aku nak menang .. wkwkwkwkwkwk >.<

6 comments:

Adi Putra said...

thx join. gud luck oke ;)

Adi Putra said...

thx join. check link anda
http://cookies-boy.blogspot.com/2012/12/list-peserta-segmen-blog-saya-tersangat.html

♥ myza aeyna ♥ said...

Haha , blogg ak buruk so tak awesome kod . :D

namaku afiq said...

@myza
try pi lha .. kodd2 dpat ..

@adi putra
okayy ada link blog saya kat situ .. thnx yaa >.<

Mimie Diyana said...

Mcm menarik jaa :D haha . nak try nak try!

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-tersangat-awesome.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...