Sunday, November 25, 2012

Lyana Evan's Bukan Makcik Aku .. LOL

Peringatan yang tajuk entri kali nie takder kaitan dengan hidup namakuafiq tapi yaa ada kaitan dengan kiah lepat perasan evan's yang ber-babi di laman twitter skang nie .. bhahaha ..




Berapa banyak nama kat dunia nie , nama Evans gak la yang kau taruk ye sampai membuatkan Juliana Evans terpaksa tweet ''Lyana Evan's , Adinda Evans , Bella Swan Evans hatta Chris Evans Captain America The First Avengers bukanlah adik beradik mahupun kerabat aku , bodoh ! ''

Oh yea aku sebenarnya memang tak kenal pown minah babi nie .. ehh minah ber-babi nie .. tapi kawan kawan aku selalu tanya kat chatbox facebook .. so aku amik keputusan nak siasat siapakah makhluk yang bernama Lyana Evan's nie .. apakah seekor daripada spesis yang dia suka sebut sebab selalu duk mention babi jer ye la kowt kawan dia kan bhahaha ataupun seorang manusia yang cukup segala anggota badannya .. ye la kowt la hidung dia jadi macam tuttt tuh jugak kan .. lololololol .. dan yaa hasil eksperimen aku mendapati dia seorang manusia berjantina perempuan dan oh yeah dia bukan 'seekor' yaa tapi 'seorang' .. harap maklum .. cikgu sains aku , silalah berbangga kerana aku berjaya membuat eksperimen tanpa pertolongan sesiapa .. bhahaha .. eshh takbur takbur .. 


ouhh yea aku TAK FOLLOW twitter si Lyana Evan's itu .. harap maklum !


Haish aku pown taktau apa masalah dia sampai nak ber-babi la doa bapak cepat mati laa hape la .. yang aku dengar kes dia tweet camnie sebab bapak dia marah dia tidur rumah kawan dia , balik rumah lewat , keluar ngan boyfriend .. err yang last tuh aku tambah sendiri .. mungkin betol mungkin tidak kan .. bagi pendapat aku .. emm remaja biasa laa nak sikit sikit terkongkong .. parents cakap sikit terkongkong .. aku sendiri percaya semua remaja akan camtuh .. nak lepak dengan geng , keluar dengan kawan kawan ... syiokk syiokk ! memang la .. tapi semua tuh kan perlu ada batasnya .. mungkin si Lyana Evan's nie rasa camtuh tapi dia dah tak dapat kawal dia punya perasaan .. pastuh nak emo babi babi lam laman twitter .. haish sapa tak bashh kau pompuan ! tambah tambah kau nak emo bapak kandung kau .. haduihh la teruk la kau kena ngan manusia manusia twitter nie .. 

Bagi aku ... aku pown rasa macam nak gak bashh mangkuk nie tapi macam buang masa jer .. ye la best apa bashh orang lain .. tapi ingat kita pown ada kelemahan dan kekurangan gak .. nobody's perfect naa .. ahaha .. tak begitu haish .. dunia dunia .. minah nie bagi aku macam hurmm .. capub kowt .. *capub = cari publisiti* .. sebab nak ramai followers kan pastuh nanti tweet cakap ''ahaha maaf ye semue twitter tittew kene hack .. sori yeww '' puihh menyampah haku drama twitter la hape la .. persetan suma itu ..

Bila tengok gosip si Lyana nie aku teringat pulak dulu dulu kes si Ayuni tuh .. eh takder la dulu pown baru nie jugak ler .. bhahaha bengong kes orang bashh k-pop sikit jer nak tukar warganegara .. cehh muka macam warganegara Bangladesh nak jadi warganegara Korea .. lololololol .. nak patahkan mykad la itu la ini la .. buleh pegi mampushh aku tak kesah la weyhh .. kena ingat tak semua orang suka korea dan tak semua orang minat gila sanggup terjun kb mall sebab semata mata nak tgok Yang Yoseob okayhh ..

Antara tokoh tokoh twitterjaya yang berjaya meng-femes kan diri dan mungkin akan masuk dalam buku teks sejarah 2020
 #Hafiz Rahim
#Adel Asha
#Ekyn Aris
#Baby Haney
#Nur Fetri
#Ayiem Fyllo
#Ayuni
#Lyana Evan's

Adel Asha dengan Planet Barbienya .. Baby Haney dengan Planet Itiknya .. Ayuni dengan Planet Matokinya dan sekarang Lyana Evan's dengan Planet Nerakanya .. bhahaha .. lepas nie planet apa pulak ? Planet Toshiba pulak kodd .. lololololololol .. dah la penat aku gelak bagai nak gila tengok cerita diorang nie sampai tertendang lappy abang aku .. rosak nanti aku mintak rugi kat diorang la sebab bagi aku gelak sampai tak hingat .. wkwkwkwk >.<

k bye !

wasiat melayu terakhir : ermm aku pown nak meng-femes kan diri aku bulehh dak ? aku nak planet . ermm planet of the apes laa . bhahahahahaha . dah aku nak pi tengok Malaysia kalah ngan Singapurapura kejap . hewhewhew .

5 comments:

AkuLah ! said...

Hahaaa , gilaa doe ! kuanghajaq tahap , serious ~

#aku baru tau capub tu maksudnya cari publisiti , hehe . Thanks :D

namaku afiq said...

@akulah !
haa ok la tuh sedikit sebanyak entri aku dapat mengajar ang .. bhahaha ..

♥ myza aeyna ♥ said...

Haha , bongokk weh . segala maklumat drpd aku hg hapdate entry teruss.. takpaa . majuu . sukaa entry ni !

Saudari Hani said...

nengggsoi betui pempuan tu . bapak sendiri punn nak maki . lagi satu info hang kena tahu weh ! pempuan tu jadi cmtu sbb bapak dia nak kawen laen . sbb tu dia maki bapak dia !
aku tak tipu nih . siyes-II .

namaku afiq said...

@Hani
larr ye ker ? ang taw mana ? oke2 thanx for the information .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...