Tuesday, November 27, 2012

Aku Tak Suka Orang Yang Jenis Cakap Tak Serupa Bikin | Aku Jelahh Kau Tak Kowt

Assalamualaikum ..


entri kali nie agak emo so bahasa agak kasar kalau kau tak suka kau jangan baca naa .. arahan merah nie !


Tadi petang waktu aku tengah syok tengok youtube pasal si Nurul Izzah parti Keadilan tang mana tuh dok buat ucapan yang sangat menarik perhatian aku walaupun macam bangang , si Senah bukan nama sebenar bagitau aku yang bla bla bla bla depa bla bla bla bla cikgu pown bla bla bla eshh aku bla bla bla bla .. haa lebih kurang macam tuh .. okay okay aku bagi la perbualan dia kau buleh tengok kat bawah nie ..

senah  : weyh e-mal ang tau geng geng tutt*censored2* tak pindah sekolah pown .. cikgu sembang kemaih habaq ang .. aku tak suka arr ..

aku   : wtf ?! asal diorang tak pindah ? bukan cikgu cakap diorang kena pindah gak ke ??

senah  : cikgu buhong ja weyh sebab tanak ganggu urusan sekolah akhir2 taon ..

aku  : abes ? diorang stay la taon depan ? ish aku baru nak rasa aman dohh .. baru nak rasa yang batch kita nie nak jadi rama2 tengok tengok duk jugak ler jadi ulat berbulu situ . dah laa freshies nak masuk .. babi ahh asal jadi camtuh ??

senah  : tataw la yang pasti camtu la .. aku dengaq si Britney Spears bukan nama sebenar yang gitau aku sebab si longkang tuh pi tuisyen IKIN .. alhamdulillah habaq ang aku tak pi tuisyen situ taon nie kalo dak .. isk2 aku jumpa ngan air acaq la .. 

aku  : hohh ?? depa stay situ lagi la ?? babi ahh damn damn asal cikgu buat camnie ?? bukan cikgu janji nak buang yang teruk ka ..

senah  : pak ya , pak aammar , pak amir segala pak sembang longkang ar weyh .. depa bohong nak bagi kita jawab exam dengan senang ..

aku  : woihh babi la .. asal jadi camnie ?? @#$%!! damn damn !! cikgu kata camtu sebab nak bagi kita senang jawab exam jaa .. haramm sunggoh .. nnty lagi tak senang .. bodoh laa .. memang betol la depa stay ?? kau list-kan kat aku nama bengong bengong yang stay situ ..

senah  : kucai , afif , amar faiz , pablo , pidut , isywal , iqbal .. danial hakime jaa kuaq truih .. ishh aku tak suka laa .. geram gilaa nie .. akmal pown maybe stay gak ..

aku  : pfffftt ... bengong aku bantah gila dohh benda nie .. haritu pak ya cakap kemaih giler macam nie ''tahun depan kita nak buang yang suka merokok , susahkan cikgu2 , buat masalah disiplin bla bla bla bla tahun depan sekolah kita BERSIH ..'' and then i was like ''eleh cikgu sampah pown tak clear lagi nak bersihkan sampah masyarakat cam diorang .. fuck like ass can go to hell kat sampah2 tuh..''

senah  : tuh la .. babi gila cikgu pandai kowt dok buat ayat coverline neyh .,.

aku  : hushh aku geram weyh dengaq jadi camnie .. takder semangat aku nak masuk tahun depan weyh..

senah  : aku pown takdak semangat kowt ..


Tutt tutt .. perbualan berakhir di situ sebab aku pegi mandi nak pegi pasar malam .. peace ! apa yang pasti aku memang tak puas hati giler dan aku marah serta membantah segala tindakan para guru terhadap kami Batch 37 .. kalau boleh aku nak letak besar2 banner ketidakpuasan hati aku terhadap tindakan cikgu2 .. weyh SPM abes dah okayh so lantaklah aku nak taruk apa kat sekolah aku kau kesahh apa aku bukan letak kat toilet umah kau pown kan .. duhh jujur okayh jujur .. aku memang tak suka lah weyh geng geng tuh stay kat batch aku .. dengaq lah aku memang tak suka korang dan korang pown memang tak suka aku kan .. hey korang buleh la buat taiko jadah ehh .. korang ingat macho ke hah .. orang lain tgok korang hancuss jer tau .. bodohh la weyh .. *sori takder tapis2 ye blog aku hambur jer semua ..* weyh korang tengok orang lain benci kan ? korang tau orang tengok korang camner ? orang tengok korang jijik taw geli nak muntah .. bwuerkkk .. aku ulang dengan capslock JIJIK GELI NAK MUNTAH .. BWUERKK .. 

So aku harap korang sedar la weyh dengan menyakitkan hati orang lain korang tak dapat shout ! awards pown .. kalau dengan menyakitkan hati orang dapat buat rusmah manshurr pakai tudung takpe gak .. bengap la orang cam korang nie .. #cepatlah terase .. aku harap batchmate aku yang lain baca entri nie sebab aku buat entri nie untuk bagi kesedaran buat semua .. 

k bye !


wasiat melayu terakhir : ehh entri aku kali nie macam serius jer kan . aku buleh ke serius ? bhahaha ..

5 comments:

Mimie Diyana said...

Peace YOOO ! saya meninggalkan jejak disini :)

Cicitembam said...

my batch too.
che amier and the gang :P

namaku afiq said...

@cicitembam
haah kan ? menyampah jer .. hikhikhikhik ..

Saudari Hani said...

aku ingin berkata-II .yaa aku dengaq cita yang mungkin depa masih ada dalam sekolah kita selama bebrapa bulan cmtu . daniel mmg pindah dahpun . yg lain , hm ntah laa =\

namaku afiq said...

@Hani
betol wek ? then diorang blah ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...