Saturday, January 21, 2012

Bila Janji Dimungkiri

Stalkers..nk lps perasaan nie..
ukeh sblom tuh,,nk tnye..korang penah x ikat perjanjian dgn sowang tuh,,yng someone tuh kta,dya xkan wat lg kesalahan tuh,,pastuh,tetibe dya mungkir janji,,dya buat blek kesalahan dya yng dlu TANPA rsa bersalah kat korang..pernah x mende nie jd kat korang??msalah nye,,menda tuh jd kat aku SKANG nie..waaa!!mrah+sedih+tension,frust(menonggeng taw!),smua la..!!geram toi aq nan bdk tuh...okeh,sblom bca yng seterusnye,sila tekan play dekat video Beribu Sesalan di bwah utk mendapatkan feel smbil membca..thank you!*mood still sedeyh k..T_T


Actually,bnde nie aq tataw pown,,pastuh ader kwan2 aku citer,,bwu aq taw,,meh aq story dri mula ukeh..biar aq gelar dya tuh someone ukeh..last year,,someone tuh,kantoi nan aku yng dya tuh *kesalahan*...pastuh aq tgor la dya,,ukeh,dya promise xnk wat LAGI,,never mind..

2012,mggu ke3 cmtuh kowt,,wktu kat dining skulah eden,,stu meja nan kwn2,,diorang bkak citer,yakni gosip2 liar mengatakan someone aq tuh *kesalahan*...automatik tros diam(aq lar)..snyi lg sepi tnpa sebarang kta2 lam kpla hotak aq,,hnya memikirkan someone tuh..so,aq cm x prcya la gosip2 liar nie..aq siasat,,dan start ritu gak lar,,aq pendiam sket,,murung2..(gedik cket)...aq siasat la pnyer siasat,,tnyer owang nu la ni la..smua diorang ckp BETOI,,xpe,,aq nk tgok nan mata kpla aq yng dua bijik nie..

Ukeh,,ari rabu lpas skolah,,aq check-it-out dan aq nmpk btol la yng someone tuh *kesalahan*...aq memang sdeyh giler n mrah,,cm nk g hempok jer kpla dya seyh..sggup dya broke our promise..huishh~~hampeh pnyer bdk..so,xpe beb,,aq sbar while memikirkan apa yng harus d buat,,lam pala hotak aq nie,,ang tggl la dia..huish,biaq btoi??ritu pnyer susah aq fight tuk dpt dya,,tup2,,sng2 jer kta suh tgl kan dya..dasar setan!so,xpe..aq story la bnde ni kat kwn aq,,farhana nme dya,,dya ckap la potpet2,,so,aq pertimbangkan..aq cter lagi kat kwan aku smlm,,nme dya mimi,,potpet2 la dya kat aku..ok,,aq pertimbangkan..

Smlm(mlm noh)..aq miskol la someone tuh,,maxis,mailbox..(hampeh guh)..celcom,,dpat!..dua kli aq miskol..sja kacau d tgh mlm,,pdn mka...keh3..tup2,,pgi tdi ,dya antr msej,,d awai pgi noe..bguih kau weyh,,sdap2 aq tdoq dok kacau,yakni nk revenge blek la tuh,aq kcau dya smlm..msej2 nan dya,,tnye la,,ritu ader mrah eden eh??dya reply,x ..dya yg mrah owang..eh2,kantoi~~kuh3..xder mood jer ritu,i reply...xpe,,end...msalahnye !! dgn rse x brslah n bendul nye n sengal nye ..wat tataw jer nme aku mrah dya ritu..msty dya lpa promise aq nan dya last year..sengal punyer someone..

So,skang nie,aq sdih n panas giler nan dya,,x kan aq nk amik kputusan tgglkan dya kowt??aq xnk jd cm dlu,,dlu pown aq tgglkan someone(owng len noe) gak..tpi,,yng nie lbih hebat cabaran dya...oleh kerana aku owng yng optimistik ke smpy kna cmnie..thu la owng optimis nie ska nan cbran..problem nye,,npe bg cbaran kat bnder yng pling aq lmah yakni 'bout someone tuh..dan someone tuh adalah kelemahan aq...sedih taw ark!!waaaa~So,korang..tlong la aku,,,aq nie spe la kan,,insan yng lemah~~T_T




-----> ke'tension'nan melanda !!







             


                                ampa buat blek g leklok !!! <------------

2 comments:

Zack Kool said...

Mengerikan Zack baca..huihh

namaku afiq said...

@ zack kool - aik ? ngeri kat ner ? orang sedeyh la dia ngeri plak .. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...